Tunnelwerken in de nacht van 4 op 5 juli

In de nacht van donderdag 4 juli op vrijdag 5 juli werkt de aannemer in de tunnel onder de Boudewijnlaan in Aalst. In de tunnel plaatst hij de definitieve signalisatieborden en voert hij er tegelijk enkele herstellingen uit aan de tunnelwanden. Het verkeer kan beurtelings door de tunnel en wordt geregeld met tijdelijke verkeerslichten. De aannemer start om 20u op donderdagavond en de werken zullen klaar zijn op vrijdagochtend 5 juli voor de ochtendspits. 

Openstelling tweede helft van de rotonde na bouwverlof

Door het uitzonderlijke warme weer heeft de aannemer beslist om de werken van het zuidelijke deel van de rotonde aan de Gentsesteenweg uit te stellen met één week. De kans op schade was te groot. Deze week worden de betonwerken aan de rotonde heropgestart. Dit zorgt ervoor dat de openstelling die voorzien was begin juli, pas zal mogelijk zijn na het bouwverlof in de week van 12 augustus.

Bouwverlof van 15 juli tot en met 5 augustus

Tot aan het bouwverlof werkt de aannemer nog verder aan de renovatie van het viaduct en aan de rotonde aan de Gentsesteenweg. Daarna van 15 juli tot en met 5 augustus last hij een rustpauze in. Hij hervat de werken op dinsdag 6 augustus.