De Gentsesteenweg (N9) is op donderdag 15 en vrijdag 16 november tussen 9u00 en 17u00 in beide richtingen afgesloten voor gemotoriseerd verkeer tussen het kruispunt met de Boudewijnlaan (R41) en het kruispunt met de Sinte Annalaan en Merestraat. Hinder verwacht.

Nieuwe fase werken Boudewijnlaan (R41) en Gentsesteenweg (N9) startte op 22 oktober na de ochtendspits. Verschillende omleidingen zijn van kracht. Hinder verwacht. 

Op Autovrije Zondag (16 september) was het feest in de tunnels op de Boudewijnlaan (R41). Wil je nog wat nagenieten? Bekijk dan hier de foto's en het filmpje.

Er gelden een aantal fietsomleidingen in Aalst. Fietsen op de ring tussen de Asserendries en de Kwalestraat is al enige tijd niet meer mogelijk.

Schrijf me in op de nieuwsbrief

NieuwsbriefBenieuwd naar de laatste stand van zaken? Schrijf u dan in op de nieuwsbrief.

Waarom deze werken

Dagelijks file rijden op de ring van Aalst (R41)is een gekend fenomeen. Daarbij komt dat het op sommige punten gevaarlijk is om de ring te kruisen. Vijf gevaarlijke kruispunten werden al aangepakt, maar vandaag resten er nog twee. Het kruispunt van de Siesegemlaan met de Merestraat is inmiddels succesvol vernieuwd.

Meer informatie over deze werken