Overzicht timing

 

Om het verkeer op de ring van Aalst (R41) veiliger en vlotter te maken, is het Agentschap Wegen en Verkeer en de stad Aalst op 17 augustus 2015 met ingrijpende werken gestart. Inmiddels zijn we twee jaar verder en verlopen de werken grotendeels volgens de planning. Naar verwachting zullen de werken eind 2019 worden afgerond.

Via onze website en onze nieuwsbrieven houden we u op de hoogte van de verdere timing, fasewissels, veranderende verkeerssituaties en zo verder.

 

Blik op de timing

Sinds de start in augustus 2015 is er aan verschillende zones gewerkt. Zo zijn de nutswerken aan het kruispunt van de Gentsesteenweg (N9) en de Siesegemlaan en Boudewijnlaan (R41) al vergevorderd. De eerste fietstunnels rond de Merestraat (in de buurt van het ASZ) zijn in gebruik, de eerste tunnelwanden zijn gebouwd, het nieuwe kruispunt van de Merestraat is in gebruik genomen, en zo verder. De werf is immer in beweging! Voor alle recente ontwikkelingen kijkt u best op de homepage, waar we u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen.

 

Schrijf me in op de nieuwsbrief

NieuwsbriefBenieuwd naar de laatste stand van zaken? Schrijf u dan in op de nieuwsbrief.