Nutswerken kruispunt Gentsesteenweg (N9) - Merestraat en Sinte Annalaan

 

In het kader van nutswerken zal er volgende week gewerkt worden aan het kruispunt Gentsesteenweg (N9) - Merestraat en Sinte Annalaan.
Deze werken zullen gefaseerd uitgevoerd worden.

  • Op maandag 13/08 wordt er gewerkt aan de doorsteek Sinte Annalaan. Het verkeer richting de Sinte Annalaan wordt omgeleid via de Koolstraat en de Vakschoolstraat. Het verkeer komende uit de Sinte Annalaan zal omgeleid worden via de Verastenstraat. Voor fietsers en voetgangers blijft de doorgang behouden, zij moeten geen omleiding volgen. 
  • Op woensdag 15/08 wordt er vanwege O.L.V. Hemelvaart niet gewerkt. Het verkeer moet geen omleiding volgen.
  • Op dinsdag 14/08 en donderdag 16/08 wordt er gewerkt aan de doorsteek van de Gentsesteenweg (N9) tussen de Sinte Annalaan en de Koolstraat. Het verkeer richting Wetteren heeft steeds doorgang. Het verkeer komende uit de Sinte Annalaan richting Haring wordt omgeleid via de Verastenstraat.
  • Op vrijdag 17/08 wordt er aan de doorsteek Merestraat gewerkt. Het verkeer richting de Merestraat en het ASZ wordt voor een dag omgeleid via Regelsbruggestraat - Afspanningsstraat en Molendreef. Het verkeer kan eveneens het ASZ bereiken via de Gentsesteenweg (N9), de tijdelijke rotonde en de Siesegemlaan (R41).