Lees het handige overzicht in Denderend Aalst

De website www.RingAalst.be geeft u een gedetailleerd overzicht van de toekomstplannen en werkzaamheden. Wilt u het allemaal nog eens doornemen in een handig en beknopt overzicht, lees dan de december-editie van Denderend Aalst, het stadsmagazine voor elke inwoner van Aalst.

In Denderend Aalst vindt u een uitneembare katern die u een handig overzicht geeft van het waarom van de werken, waar en wanneer er gewerkt wordt en hoe het toekomstige wegbeeld er zal uitzien. U vindt er ook alle contactinformatie om u ook in de toekomst verder te informeren over dit project.

Meer gedetailleerde info vindt u steeds op onze website.  Bijvoorbeeld over de alternatieven om het centrum van de stad te bereiken tijdens de werken. U hoeft dat niet allemaal zelf uit te zoeken, onze website geeft u een handig overzicht van de mogelijkheden.

De website is ook uw informatiebron voor omleidingskaarten en concrete timing: steeds up-to-date! Onverwachte wijzigingen, nieuwe faseringen, aanvullende initiatieven komt u te weten via deze nieuwsbrief. Tip: stuur uw collega’s, vrienden, buren… deze link door. Dan kunnen ook zij zich abonneren op deze digitale nieuwsbrief.

Download hier uw exemplaar van de katern.