Gewijzigde verkeerssituatie van 15 september tot 17 september

Op 16 september (Autovrije Zondag) worden de tunnels op de Boudewijnlaan (R41) omgetoverd tot feestlocatie. Om dit tunnelfeest mogelijk te maken, zijn een aantal wijzigingen in de verkeerssituatie nodig.
Van zaterdag 15 september 20.00 u. tot en met maandag 17 september 05.00 u. gelden volgende maatregelen:
 
  • De Siesegemlaan (R41) wordt volledig afgesloten voor het verkeer tussen de Gentsesteenweg (N9) en de Merestraat in de richting van de E40 en het ASZ. In de andere richting (richting tijdelijke rotonde Gentsesteenweg (N9)) zal slechts één rijstrook beschikbaar zijn.  
  • Op de Gentsesteenweg (N9) richting Wetteren zal ter hoogte van de tijdelijke rotonde slechts één rijstrook beschikbaar zijn in functie van de oversteekplaats voor bezoekers van het evenement. 
  • Verkeer komende van de Leedsesteenweg (N442) en Gentsesteenweg (N9) wordt vanaf het kruispunt Vijfhuizen omgeleid naar het complex E40 Erpe-Mere om zo Aalst, ASZ en E40 te bereiken
  • Verkeer dat het ASZ wenst te bereiken kan ook rijden via de Oude Heerbaan of Zeeldraaierstraat - Maleveld - Blauwenbergstraat (zal bewegwijzerd worden)
  • Verkeer komende van de Boudewijnlaan (R41) met bestemming E40/ASZ/centrum Aalst dient om te rijden via Vijfhuizen en complex E40 Erpe-Mere
 
Voor Autovrije Zondag (16 september) zal het centrum van Aalst tussen 12.00 en 19.00 u. afgesloten worden voor gemotoriseerd verkeer.