Gentsesteenweg (N9) afgesloten op 15 en 16 november

 

De werken aan de Gentsesteenweg (N9) lopen op hun einde. Dankzij de gunstige weersomstandigheden kunnen we deze week al starten met de aanleg van de definitieve asfaltlaag en het aanbrengen van de wegmarkeringen. Daarom wordt de Gentsesteenweg (N9) op donderdag 15 en vrijdag 16 november tussen 9u00 en 17u00 in beide richtingen afgesloten voor gemotoriseerd verkeer tussen het kruispunt (rotonde) met de Boudewijnlaan (R41) en het kruispunt met de Sinte Annalaan en Merestraat. Er kan tijdens de werken (tussen 9u00 en 17u00) niet geparkeerd worden in de werfzone. Voetgangers en fietsers kunnen wel steeds door. 

Omleidingen voor het verkeer

Tussen 09u00 en 15u00 

  • rijdt het verkeer vanuit het centrum om via de Regelsbruggestraat, de Afspanningsstraat, de Molendreef, Merestraat en Siesegemlaan (R41). 
  • rijdt het verkeer richting de Sinte Annalaan om via de Koolstraat en de Vakschoolstraat.
  • rijdt het verkeer vanuit de Sinte Annalaan om via de Verastenstraat en de Koolstraat. 

Vanaf 15u00 wordt het kruispunt met de Sinte Annalaan en de Merestraat telkens terug opengesteld. Het verkeer vanuit het centrum rijdt dan om via de Merestraat en de Siesegemlaan (R41). 

Vanaf 17u kan het verkeer richting Wetteren opnieuw via de Gentsesteenweg (N9) rijden. Verkeer richting het centrum rijdt om via de bestaande omleidingen.

Vervolg van de werken

Na deze werken worden de parkeerstroken, boomvakken, fietspadaansluitingen en voetpaden afgewerkt. We verwachten dat de werken aan de Gentsesteenweg (N9) eind november afgerond kunnen worden.